Herken je dit?Je wilt niet bedroefd zijn en je wilt geen pijn voelen. Nee, je wenst weer energiek te zijn. Zonder klachten, geen hoofdpijn, geen pijnlijke nek, schouders of rug en geen pijnstillers meer te hoeven slikken.
Je wilt vrij zijn van pijn.


Je houdt van de kinderen, je man, je familie. Je wilt weer genieten: Samen wandelen, samen spelen, samen ontspannen. Gezellige dingen gaan ondernemen met je vriendinnen. Je weer vrolijk voelen en opnieuw enthousiast, gefocust naar het werk.
Daarnaast verlang je ook ruimte te creëren voor jezelf waarin je leert je eigen grenzen aan te geven en meer en beter te luisteren naar je lichaam.

Je wil in balans zijn. Je wil harmonie!


Wil je dit? Wacht niet en maak een afspraak.


Maak een afspraak

PijnklachtenJe hebt vaker last van pijn in de nek en de schouders maar nu met het thuiswerken, het niet kunnen sporten, geen ontspanning ervaar je meer stress, meer spanning dus meer pijn. De pijn is nu scherper en is continue aanwezig. Je neemt pijnstillers voor het onderdrukken van de pijn omdat je wilt blijven functioneren. Ja, je moet door! Want er wordt op je gerekend. De kinderen, je man, je vriendinnen, de familie en de collega’s op het werk vertrouwen er immers op dat je er bent.


Maar oh wat een pijn en in plaats van minder komen er klachten bij. Je slaapt minder, je hebt meer last van hoofdpijn en de concentratie is ook niet wat het is geweest. Je vergeet boodschappen en als klap op de vuurpijl wat vreselijk is; je bent vergeten de kinderen van school te halen. Hierdoor hebben de kinderen een uur moeten wachten op school. Jij en de kinderen overstuur. Dit kan zo niet want je bent moe, verdrietig en je hebt pijn.

Want, wat als je niets doet?Als je je niet laat behandelen, je rond blijft lopen met de pijn, deze klacht. Wat dan? Je hebt nu al weinig tot geen energie. Blijf je doorlopen dan heb je straks helemaal geen energie meer. Geen energie voor je gezin, het werk, voor jezelf met het risico op een burn-out en/ of ontslag.
Daarnaast ervaar je meer pijn met kans op meer lichamelijke klachten wat inhoudt meer medicatie, meer kans op bijwerkingen en ga zo maar door. Je belandt in een vicieuze cirkel.
Je mist de energie, de kracht om NEE te zeggen waardoor je toelaat dat mensen over je heenlopen. Je geeft je grenzen niet aan. Je laat dingen gebeuren want je bent moe, je hebt geen energie. Je zit vast in een neerwaartse spiraal.

Maar wat als je je wel laat behandelen?

 

De dag te beginnen zonder pijn. Opstaan met een ontspannen nek, schouders en rug en je weer vrij bewegen.


 
Vrij, op te staan, zonder pijnlijke schouders, nek of stijve rug.
Vrij, zonder pijnstillers of andere klachten.
Vrij, weer met blijdschap werken, thuiswerken.
Vrij, de kinderen helpend met schoolopdrachten.
Vrij, weer spelend met de kinderen.
Vrij, samen weer met je gezin wandelend in de natuur.
Vrij, van pijn zijn en genietend van alles om je heen!
Vrij, in balans zijn, in harmonie met jezelf en de omgeving.
 

De dag te beginnen zonder pijn. Opstaan met een ontspannen nek, schouders en rug en je weer vrij bewegen. 
 
Vrij, op te staan, zonder pijnlijke schouders, nek of stijve rug.
Vrij, zonder pijnstillers of andere klachten.
Vrij, weer met blijdschap werken, thuiswerken.
Vrij, de kinderen helpend met schoolopdrachten.
Vrij, weer spelend met de kinderen.
Vrij, samen weer met je gezin wandelend in de natuur.
Vrij, van pijn zijn en genietend van alles om je heen!
Vrij, in balans zijn, in harmonie met jezelf en de omgeving.

 
 • NEK & SCHOUDERKLACHTEN

  Annemieke legt letterlijk en figuurlijk de vinger op de zere plek. Ze stelt de juiste vragen om de achtergrond van de klachten te achterhalen en past vervolgens de (massage)technieken toe om deze klachten te verhelpen. Mijn nek en schouderklachten zijn aanzienlijk verminderd na 4 massagesessies, die ik dus als effectief heb ervaren. De massage zelf is bij mij afwisselend ontspannend en wat harder om zo toch het gewenste resultaat te bereiken en ook te kunnen genieten van de warme handen van Annemieke. Glenn Martens, 28 jaar
 • SCHOUDERKLACHTEN

  Annemieke neemt uitgebreid de tijd voor je en kijkt verder dan je klacht; ze kijkt naar het gehele lichaam en geeft bruikbare tips die je meteen kunt toepassen (denk bv aan houding, voeding, etc). Haar behandelkamer is knus en schoon. De behandelingen die ik heb gehad waren niet zozeer 'fijn' (het waren nou eenmaal geen ontspanningsmassages) maar wel doeltreffend; ik was na 1 behandeling van mijn schouderklachten af waar ik al maanden mee rondliep en diverse knopen in mijn rug en schouders waar ik me niet bewust van was zijn goed aangepakt. Zeker in deze Coronatijd waarbij veel mensen al maanden thuis aan de keukentafel werken zou ik iedereen aanraden zijn/haar lichaam eens goed 'onder handen te laten nemen' door een afspraak bij Annemieke in te plannen... zodra het weer mogelijk is natuurlijk! Joyce de Hoogh, 32 jaar
 • FROZEN SHOULDER

  Na het reguliere circuit te doorlopen hebben met mijn Frozen Shoulder ben ik in behandeling gegaan bij Annemieke. Naar een aantal behandelingen is de pijn duidelijk verminderd. Ik kan mijn arm en schouder nu meer bewegen zonder pijn en zonder pijnstillers. Marjo Schellekens, 57 jaar
 • PREVENTIEF

  Ik heb mij al een paar keer "onder handen" laten nemen door Annemieke. Uitgangspunt voor mij is om dit preventief te doen, niet wachten tot ik serieuze klachten krijg, maar om goed voor m'n lichaam te zorgen. Er is altijd wel een gedeelte wat extra aandacht verdient; in mijn geval de benen (overbelasting door hardlopen) of bovenkant rug (hele dagen zittend werk / computer). De behandelingen bij Annemieke vind ik weldadig; na een heerlijke massage kan ik er weer een tijdje tegenaan! Patricia Treffers, 50 jaar  

Hulp vragen mag!Extra duwtje nodig? Ik help je graag.

Vul het formulier in en ik neem contact met je op.

   

  Hulp vragen mag!  Extra duwtje nodig? Ik help je graag.

  Vul het formulier in en ik neem contact met je op.