Mijn naam is Annemieke WijnenIn 2014 ben ik afgestudeerd aan de vierjarige HBO beroepsopleiding holistische massagetherapie ‘Holos’ in Utrecht.

In de opleiding tot massagethearpeute heb ik meZelf mogen ontmoeten. Ben ik in contact gekomen met mijn totale zijn. De aanraking van mijn lichaam heeft me “geraakt”. Ik voel, ervaar nu de verbindingen op het lichamelijke, emotionele en spirituele vlak. Deze vlakken staan in verbinding met elkaar, vormen een Geheel.

Deze zienswijze, de visie dat alles met elkaar in verbinding staat zie je ook terug in de Oosterse, de Traditionele Chinese Geneeskunde. Door het volgen van de opleidingen tot Acupuncturist en Tuina Therapeut bij Bo-Yi in Zoetermeer heb ik meer verdieping gekregen over het lichaam en de geest.


Een verdieping over de verbindingen van het lichaam, de meridianen en de organen, de geest daarnaast ook een verbreding.
Verbreding in de zin van kijken naar. Niet in hokjes, maar juist “breed” kijken. Kijkend naar de klacht:
* Waar komt de klacht vandaan?
* Hoe voelt de klacht?
* Wat is onderliggend aanwezig?

BewustwordingDe studies, de inzichten, de ervaringen hebben mij bewustwording gebracht. Want naast het denken, het hoofd, is ook het voelen, de buik. Ik ben in balans, ik voel harmonie.

En ja, ik ervaar ook pijn, ik voel spanning etc. Maar in plaats van te vluchten maak nu ik contact, ik luister naar mijn lichaam en ik geef het de kans zelf te herstellen.

Het lichaam heeft het Zelf genezend vermogen om te herstellen maar soms heeft het ook hulp, een zetje nodig!

 

Benieuwd naar wat ik hierin voor je kan betekenen?Graag nodig ik je uit in mijn praktijk.


Contact opnemen